perjantai 16. maaliskuuta 2012

Laukku


Mie tein tällasen laukun, mikä on päältä harmaa ja sisältä pinkki. Laukkua oli kiva tehdä ja se onnistu aika hyvin, ainaki omasta mielestäni :)

huivit


Tälläsen huivinkii tein:DD, tällä hetkellä laskettelu huivina käytössä ja hyvin onkii toiminu.

Koruja


Korvakorut on huovutettu käyttäen mäntysuopaa ja vettä. Muut korut on tehty cernit massasta. Ensin piti muotoilla massasta haluttu esine ja sitten ne paistettiin uunissa.

Helmet




Tein tummanharmaasta kankaasta topin ja kaksoisneulasin "olkaimet", pääntien ja helman. Olin myös tekemässä laukkua, mutta kärsivällisyys ei riittänyt eikä siitä olisi tullut mieleistä. Tein laukusta sittenkin tyynyn eli täytin sen vanulla. Etsin kuvia weheartit.comista ja tein niistä kollaasin. Ennen tyynyn täyttämistä kuitenkin, tulostin kuvat paperille josta ne sitten painoin.silitysraudan avulla tyynyyn.




Otin luokasta, kirkkaita läpinäkyviä helmiä sekä mustia helmiä ja pujotin ne läpinäkyvään kuminauhaan. Tuli kivat ja helmille tulee varmasti käyttöä.


Tein helmilintuja. Tekniikan oppiminen oli helpompaa ja hauskempa kuin luulin sen ensin olevan. Sen opittuani innostuinkin sitten tekemään tosi monta lintua, joista tässä on kaksi.

laukku






Ensin leikkasin kontaktimuovista raidat ja liimasin ne kankaaseen. Värjäsin päältä mustalla värillä ja ompelin laukun palaset yhteen. Tein laukkuun kantokahvat muoviputkesta, jonka päälle ompelin keinonahasta päälliset. Lopuksi ompelin laukkuun vuoren ja laukun sisälle taskun vuorikankaasta. Leikkasin vielä laukkuun kovan pohjan pahvista, jotta se kestää ja laukku saa muotoa. Laukun pohja on myös nahkaa:)

Huopatossut

Tein tommoset huopatossut. Aikaa kului aika paljon, mut kyl ne onnistu ihan hyvin ja ei sen tekemine ollukka nii vaikeeta ku luulin. Ompelin noihin myös semmoset punaset nahkapohjat ja tuo tossun sisäpuoli on valkosen värinen vaikkei sitä nyt nää tosta. Mut tommoset niistä nyt tuli.


Kori

Tein tälläisen korin erikoistekniikatkurssilla. Korin tekemiseen meni kuusi tuntia ja koria oli ihan mukava tehdä.

Huovutin erikoistekniikkakurssilla tällaisen ihmishahmon rautalangan ympärille. Tekemiseen meni muutama tunti, eikä projekti ollut kovin vaikea. Tätä oli oikeastaan aika mukava tehdä ja työ onnistuikin hyvin. :)

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Lankanukkeja



Teimme viidesluokkalaisten kanssa lankanukkeja.