tiistai 19. helmikuuta 2013

Jannikan huppari :)

Tein harmaan hupparin, jossa on turkoosit resorit. Valitsin harmaan ja turkoosin, koska ne sopivat mielestäni hyvin yhteen. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta hupparista tuli vähän liian lyhyt.

tiistai 5. helmikuuta 2013

Jassun heppahuppari


Tein limenvihreän hupparin tummanharmailla resoreilla. Hupparin selässä on siirtokuvatekniikalla tehty musta hevosenkuva. Laitoin hevosenkuvan, koska tykkään hevosista. Ajattelin, että hupparia voisi käyttää kesällä tallihupparina tai ihan vaan normaalina hupparina.
Huppari onnistui hyvin ja olen siihen tyytyväinen. :)

Tummansininen huppari napeilla

Tehtäväksi annettin tehdä yläosan vaate. Päätin tehdä hupparin. Koska en erityisemmin pidä vetoketjuista suunnittelin siihen napit. Tummansininen vain tuntui hyvältä. Sen tekeminen oli helpompaa kuin luulin, mutta nappilistan sijoittaminen kaavoihin oli hieman hankalampaa. Lopputulos on hyvä ja olen hupparia jo käyttänytkin.

Polinan sammakkohuppari:)

Ompelin pinkin hupparin. Huppariin on painettu siirtokuvatekniikalla kuva, 2 sammakkoa. Ajattelin, että hupparia voisi käyttää kesällä. Laitoin sammakkokuvan, koska sammakot ovat vihreänväriset ja vihreä sopii hupparini resoreihin. 
Huppari edestäpäin.

 Huppari takaapäin.

T-paita



T-paita onnistui ihan hyvin. Halusin tehdä jonkun One Direction -tyylisen paidan, koska tykkään One Directionista. Paidan teossa ei ilmennyt mitään suurempia ongelmia.

Caten paita

Minä päätin tehdä harmaan paidan, jossa on positiivinen asenne.

Inkan huppari

Päätin tehdä one direction hupparin, koska tykkään one directionista.

Nellyn huppari :)

Huppari onnistui ihan hyvin, ja ilman suurempia ongelmia. Suunnitelma pysyi samana loppuun asti paitsi kuvaa en laittanut, vaikka se olisi kuulunut suunitelmaani. Olen tyytyväinen lopputulokseen. :)

Jaden huppari

Meidän piti tehdä kässässä yläosan vaate. Minä päätin tehdä sinisen hupparin johon tuli siirtokuvatekniikalla teksti "I ♥ JUSTIN BIEBER". Huppari onnistui hyvin.

B.A.P logo huppari

Tein vaaleanpunaisen B.A.P logo hupparin. (B.A.P on K-POP bändi)  Hupparin selän kuva tehtiin seulapainantatekniikalla. Huppari on vaaleanpunainen koska se on hyvä väri.
Huppari onnistui ihan hyvin mutta ei täydellisesti. Vetoketjun ompeleminen oli vaikeaa.



Huppari edestä.


Huppari takaa.