tiistai 1. kesäkuuta 2010

Koiranpyyhe


Koiranpyyhe
Tein kuvion applikoimalla ja kaula-aukossa on resori. Koiranpyyhe on muuten tehty frotee kankaasta.

Polle-hepo



Polle

Nyt kun ei ollut oikein enää mitään tekemistä, päätin tehdä tälläisen hepan.

Kaavat ovat Bean Bag Buddies -kirjasta, Wild Things ohjeella. Ensin ajattelin tehdä seepran, mutta eipäs ollutkaan seepra kangasta. Kirjan kaavoissa on todella pienet saumavarat, joten reunasta ommeltiin.

Kaikkein vaikeinta oli saada tuo pään etukappale kiinni nätisti. Sinne tulikin pikkuinen kurvi, mutta isot silmät peittävät sen.

Kuvaukset

Pollelle tehtiin kuvauksiin vihreä niitty ja sitten taivasta taakse. Sitten taputeltiin harja ja häntä oikein hienosti.


seinävaate (:

Omaan seinävaatteeseen sain idean lehden vanhanaikaisista kengistä ja oman huoneen punaisesta seinäväristä. Halusin kuvaan yhden näyttävän ja ison korkokengän ja sekaisin olevia pikku kenkiä. Kun aloitin painamien laskin reunoille jäävät rajat jotta saan sen kiinni rimoihin ja seinälle. (: Halusin kirjoittaa kankaalle minulle tärkeitä nimiä ja sanoja. Omasta mielestäni työ onnistui hyvin ja nyt se koristaa seinääni. T: Roosa

Tassukuvioinen taulu


Tein tassutaulun käsityön painanta-jaksossa. Tuputin ensin pinkit raidat ja sitten tassut. Painoin erikokoisilla sabluunoilla erivärisiä tassun kuvia pellavakankaaseen. Kuvioin kolme tassua aplikointisiksakilla erikoislangalla. Sen jälkeen kiinnitin kuvioidun kankaan niiteillä styroks-levyyn. Kotona taulu ei ole vielä seinällä.

Kääntöpuolellinen koiranpuku














Tein käsityön valinnaisessa kaksipuolisen koiranpuvun omalle poikakoiralleni. Päällyspuolella on Ressu-kangasta ja vuoripuolella on Mikki Hiiri-kangasta. Pukua käytettin talvella melkein jokaisella lenkillä. Koiralle jopa saattoi tulla kuuma puvussaan!:D